Uusimmat insinöörien saavutukset

Tähän listaan kerätyt asiat ovat sellaisia, joilla on mahollisuus muuttaa sekä ekonomiaa, politiikkaa, kulttuuria, että yksittäisten ihmisten elämänlaatua. Jotkut keksinnöistä ovat jo valmiita, kun taas toiset vasta aluillaan, mutta tällä hetkellä niiden kehittäminen on kovassa vauhdissa.

Halvaantumisen parantaminen

Tähän hetkeen asti halvaantuminen ei ole ollut asia, jota voidaan useinkaan korjata. Tutkijat ovat kuitenkin tehneet valtavia harppauksia alalla ja tähän on merkittävästi vaikuttaneet aivoihin asetettavat implantit, jotka mahdollistavat liikkumisen, vaikka selkärangassa olisikin murtumia. Yhdessä insinöörien ja biologien kanssa tämä ala tulee kokemaan suuria muutoksia, todennäköisesti jo seuraavien vuosien aikana.

Itse ajavat autot

Autot, ja varsinkin rekat, voivat nykyään liikkua jo ilman kuskia. Tämä tulee muuttamaan alaa vahvasti, mutta mihin suuntaan, se on vielä auki. Rekkakuskeille ja muille kuljettamiseen erikoistuneille henkilöille uutiset tuskin ovat positiivisia, mutta tästä seuraa todennäköisesti lähetettävien tuotteiden hintojen alentuminen, mitä pidetään yleisesti positiivisena asiana.

Naama ratkaisee

Naaman tunnistusta on käytetty jo useamman vuoden sellaisissa laitoksissa, joissa turvallisuus on ehdottoman tärkeää. Nykyään naaman tunnistamisessa käytettyä tekniikkaa voidaan hyödyntää kaupassa maksamisessa, ovien avaamisessa ja jopa rikollisten jäljittämisessä.

Geeniterapian harppaukset

Geeniterapia on kokenut suuria muutoksia, kun ihmisten geeneistä löytyviä ongelmia on voitu ratkaista uusilla tavoilla. Tulevaisuudessa samaa tekniikkaa voidaan käyttää esimerkiksi syövän hoitamiseen.