Suomi on insinöörien luvattu maa

Tiesitkö, että Suomesta löytyy paljon insinöörin koulutuksen omaavia henkilöitä. Ala on aina ollut erittäin suosittu ja sama suuntaus näkyy oppilaitoksissa myös nykyään. Insinöörejä löytyy muun muassa rakennus- ja kemiantekniikan-, metallurgian-, puunjalostusteollisuuden-, sähkötekniikan-, bioinformaatiotekniikan ja automaation alalta.

Jos sinulla on huolella laadittu liiketoimintasuunnitelma ja muutamia lainoja jo ennestään, niin helpota arkeasi ja hae yhdistelylainaa! Laita siis yritys pyörimään ja hae yhdistelylainaa yksin tai yhdessä liikekumppanin kera, jolloin lainansaantimahdollisuudet kasvavat.

Tietotaitoa, kunnolliset tilat ja tarvittava määrä rahaa

Kaikkea edellä mainittua tarvitaan insinööritoimiston perustamiseen. Ammattikorkeakoulussa 4-vuotinen opintolinja tuottaa insinöörejä vuosittain kotimaisille työmarkkinoille.

Suomesta löytyy noin 115 000 insinöörin koulutuksen omaavaa henkilöä ja 60 000 diplomi-insinööriä. Yksityisiä insinööritoimistoja on kuitenkin Suomessa alueellisesti laskettuna hyvin vähän. Mitä insinööritoimiston perustamiseen tarvitaan, katsotaanpa sitä seuraavaksi.

Toimintaa aloitettaessa on hyvä olla omaa pääomaa, jonka lisäksi rahaa tarvitaan koneiden ja laitteiden hankintaan. Säästä lainakuluissa maksamalla vanhat luotot pois, joten kilpailuta lainasi netissä! Hae yhdistelylainaa verkosta ja keskity rauhassa insinööritoimiston pyörittämiseen.

Lainan saannin edellytyksenä on puhdas luottorekisteri ja säännölliset tulot, joten ei muuta kuin hakemaan yhdistelylainaa jo tänään!