Miltä näyttää insinöörin koti?

Oletko insinööri, joka painii kotinsa sisustamisen kanssa? Siinä missä insinöörit ovat vahvasti logiikkaa noudattava ja hyötykäyttävä ihmisryhmä, ei luova työ kuulu monenkaan insinöörin vahvuuksiin. Juuri siksi kodin sisustamisen kaltaiset luovat työt voivatkin tuntua lähestulkoon ylitsepääsemättömiltä insinöörin mielestä ja hyvät vinkit ovatkin usein tarpeen!

Monipuoliset mahdollisuudet

Mahdollisuuksien moninaisuus laittaa helposti insinöörin pään pyörälle.

Ostaisiko seinille taustakuvia eri väreissä vai yksivärisenä? Vai valitsisiko pelkistetyn valkoisen tapetin? Entäpä kalusteet – pitäisikö valita mustavalkoista muovia vai arvokasta puuta kalusteisiin, ehkäpä sittenkin jotakin kontrastiväriä neutraalien värien sekaan?

Kotitapetti tarjoaa kuvatuotteeita joka lähtöön. Mitä väriä tai kuosia ikinä tarvitsetkaan, vastaa Kotitapetti taatusti tarpeisiisi.

Äh – mikä neuvoksi, kun ajatus ei kulje? Jos haluat kodin, joka kuvastaa ammattitaitoasi parhaimmillaan, paras lähde sisustusinspiraatiolle lienee muiden ammattiryhmään kuuluvien, siis toisten insinöörien, kodit! Haluaisitko siis sallia itsellesi pienen tirkistyksen ammattitovereidesi koteihin? Ei hätää, me luimme ajatuksesi ja teimme tirkistelyn puolestasi! Kysyimme insinööreiltä miltä heidän kodeissaan näyttää ja kokosimme informaation pääpiirteiltään tähän artikkeliin. Poimi talteen parhaat vinkit ja toteuta omassa kodissasi, jos haluat!

Tältä näyttää insinöörin kotona

1. Neutraali värimaailma

Kuten insinööreiltä kai voi odottaakin, on heidän kotinsa yhtä hillitty kuin olemuksensakin. Lähes kaikki vastaajat mainitsivat yksimielisesti kotinsa värimaailman koostuvan neutraaleista väreistä, kuten valkoisesta, mustasta, harmaasta ja beigen sävyistä. Villeimmät ja kokeilunhaluisimmat lisäävät kotiinsa myös värillisiä elementtejä valitsemassaan pastellisävyssä.

2. Loogiset ratkaisut

Siinä missä luovuus ei kuulu yleensä insinöörin vahvuuksin, on logiikka jokaisen insinöörin selkärankaan iskostunut bravuuri. Siispä jokaisen insinöörin kotoa löytyy loogisia sisustus- ja kodinkoneratkaisuja, joiden ansiosta elämä sujuu helpommin ja koti toimii kuin junan vessa. Insinöörin kotoa löydät taatusti jääpaloja tekevän jääkaapin, kodin älykkään järjestelmän, sähköisen kauppalistan ja paljon muita uusimpia tekniikkaratkaisuja – järin loogista, eikö vain? Koti puhuu paljon omistajastaan, eikä insinööreiltä voisi odottaa yhtään vähempää!