Hauskoja vitsejä insinööreistä

 

Jokaisesta ammatista löytyy omat vitsinsä, mutta harvoin mikään ammattilainen omaa niin laajan vitsivaraston, kuin insinööri. Näitä ei tietenkään tule ottaa liian vakavasti, sillä ammattilainen luottaa omiin taitoihinsa, eikä loukkaannu pienestä.

1. Useimmiten ajatellaan, ettei kannata lähteä korjaamaan mitään, mikä ei ole rikki. Insinöörin mielestä tämä tarkoittaa sitä, ettei laitteessa ole riittävästi lisäominaisuuksia.
2. Positiivisten ihmisten mielestä lasi on puoliksi täynnä. Negatiivisten ihmisten mielestä se on puoliksi tyhjä. Insinöörin mielestä lasi on tuplasti isompi, kuin mitä sen tarvitsisi olla.
3. Mikä ero on mekaanisella insinöörillä ja rakentannusinsinöörillä? Mekaaninen insinööri rakentaa aseita ja rakennusinsinööri kohteita.
4. Vaimo lähettää ohjelmistojen parissa toimivan insinööri miehens kauppaan. “Voitko hakea kaupasta purkin maitoa, ja mikäli heillä on munia, ota kuusi”. Insinööri palaa kotiin kuuden maitopurkin kanssa. Vaimo kysyy “miksi ihmeessä otit kuusi purkkia maitoa?”. Insinööri vastaa “koska heillä oli munia myynnissä”.
5. Tutkija kysyy, miksi jokin toimii. Insinööri kysyy, miten jokin toimii. Kirjanpitäjä kysyy, kuinka paljon jokin maksaa. Taiteilija kysyy, haluatko ranskalaisia hampurilaisen kanssa.
6. Kuinka monta ohjelmistoinsinööriä tarvitaan vaihtamaan lamppu? Ei yhtään, kyseesä on laitteisto ongelma.
Nämä ovat vain muutamia vitsejä ja lausahduksia, joita insinöörit kuulevat todennäköisesti päivittäin ja parhaimmat kappaleet kuullaan aina pitkään alalla olleilta!