Hassuimmat insinöörien tekemät mokat

Koska insinöörejä on niin monilla aloilla ja uravaihtoehtoja löytyy runsaasti, on myös huvittavia mokia runsain mitoin. Joskus nämä ovat olleet insinöörin vika, kun taas toisinaan rakentaja ei ole osannut lukea ohjeita. Tästä listasta löydät kaikki hauskimmat ja hupsuimmat mokat.

Ovet tyhjyyteen

On yllättävää, kuinka useissa rakennuksessa on ovia, jotka eivät johda minnekään. Esimerkiksi yhden koulun katorajasta löytyy ovi, mille ei ole minkäänlaista käyttöä, eikä siihen päästä edes käsiksi. Oppilaat ovatkin sanoneet, että mikäli oven toinen puoli löytyy, se olisi mitä kätevin reitti sisään myöhästymisen sattuessa.

Liian monta kaivoa tiessä

Kaivon kansia käytetään reittinä viemäristöihin ja paikkoina, joissa vesi pääsee valumaan viemäristöön. Joissain paikoissa on kuitenkin löydettävissä teitä, jotka ovat lähes kokonaan kaivon kansia täynnä.

Ylimääräinen parveke lisää tunnelmaa

Joskus rakennukseen lisätään koristeita tai osia, jotka saavat sen näyttämään harmoniselta ja loogiselta. Siinä vaiheessa kun tämä tarkoittaa ylimääräisen parvekkeen lisäämistä, jolle ei päästä mitenkään oikeasti, on aika harkita insinöörin vaihtamista.

Portailla kohti seinää

Yksi yleisimmistä ja naurettavimmista mokista, joita insinööri voi tehdä, on rakentaa portaat, jotka johtavat seinään. Tämä on jo itsessään täysin turha kustannus, mutta varsinkin jos kyseessä on liukuportaat, voidaan miettiä mitä insinööri on oikein ajatellut, hyväksyessään vastaavan rakennelman.